home servicii galerie foto oferte noutati contact

Servicii SPA

Daca la aceste servicii adaugi si atmosfera minunata, muzica special selectata pentru minute de relaxare, o cafea buna sau un ceai cald… inseamna ca am descris bine conceptul NAILSPACE STUDIO.

...detalii

Geluri si unghii
Tehnice

Noi ne dorim insa la fel de mult ca aceasta solutie rapida sa fie si FOARTE SANATOASA motiv pentru care am ales sa lucram cu geluri NON-ACRILIC.


...detalii

Coafor

Hairstilistii nostrii te asteapta cu sfaturi potrivite pentru ingrijrea parului tau, iar daca vei dori o schimbare, fii sigura ca vei fi mai intai ascultata, consiliata, fara pic de graba, dupa care ei vor trece la treaba.

...detalii

Machiaj
Profesional

In salonul nostru vei gasi un
make-up artist cu experienta in toate domeniile: sedinte foto, prezentari de moda, atat in tara, cat si in strainatate. A machiat artisti precum Adela Popescu, Dana Rogoz, Razvan Fodor.

...detalii

Cosmetica

Fie ca vrei un epilat perfect, care sa iti lase o piele catifelata si frumoasa, fie ca iti doresti sa beneficiezi de cele mai performante tratamente speciale, la NAILSPACE STUDIO vei gasi ceea ce cauti.

...detalii

Servicii NAILSPACE STUDIO

Dorinta noastra este sa oferim clientilor NAILSPACE STUDIO un nivel superior in manichiura si pedichiura, sa fim altfel decat cele mai multe dintre saloane unde acest serviciu este de nisa - exploatarea lui fiind in acest fel minima.

Am ales pentru tine branduri de top care sa ne permita sa iti oferim exact ceea ce iti doresti! Ai unghii moi si ti le doresti rezistente - se poate! Ai unghii scurte si le vrei lungi - se poate! Ti se rupe o unghie si nu vrei sa le scurtezi pe toate celelalte - se poate si asta!

Aici avem solutii pentru orice, legat de manichiura-pedichiura! Vrei unghii frumoase - se poate! Vrei piele ingrijita - se poate!

Am ales sa lucram SPA si GELURI - UNGHII TEHNICE cu marca ALESSANDRO pentru ca a dovedit atentie maxima pentru sanatatea unghiilor si a pielii.

Pentru culoare avem gamele de lacuri ALESSANDRO, OPI si PEGGY SAGE.

Pentru ca ni s-a parut corect sa alegi produsele care iti plac cel mai mult sau pe cele cu care te-ai obisnuit.